Welkom op de website van Natuurlijk Apart

Mijn naam is Ina Pieterse-Francke en ik woon in Middelburg.

Het plezier wat ik daar aan beleefde, wilde ik graag aan anderen overbrengen.
Na gewerkt te hebben als activiteiten begeleidster, volgde ik enkele cursussen bloemschikken bij de Zeeuwse Volks Universiteit.
In 1993 begon ik met het geven van cursussen bloemschikken. Om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken, heb ik de Nederlandse Vakopleiding Bloemschikken gevolgd. In 2000 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Om nieuwe technieken te leren en leuke idee├źn op te doen, volg ik lessen aan de Academie voor Bloemsierkunst in Antwerpen.

Nog steeds geef ik met veel plezier cursussen en workshops, hoofdzakelijk in de cursuslocatie in Klarenbeek, Middelburg. Daarnaast maak ik bruidswerk, rouwwerk en andere bestellingen.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *